Free Fitness Friday


FFF” stands for Free Fitness Friday, adica in luna aprilie, in fiecare vineri, accesul la toate cursurile de Fitness este gratuit. In plus, toate serviciile de estetica (manichiura-pedichiura, spalat-tuns-coafat, masaj si tratamente corporale) au 25% reducere. Oricine poate incerca sesiunile interactive de tonifiere, dans, cardio sau stretching. Mai multe detalii despre orar puteti gasi pe site-ul www.benergy.ro

Antrenorii de la centrul-concept B.Energy Body & Mind Fitness pot fi caracterizati ca fiind super-profi, titrati, dar cea mai relevanta descriere este cea facuta de fiecare in parte, dupa participarea la oricare dintre cursurile sustinute de acestia. Echipa B.Energy debordeaza de energie pozitiva, pe care o transmite negresit tuturor participantilor la clasele antrenante.

B.Energy abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness, estetica. Acestea sunt dezvoltate si testate sa motiveze pe oricine trece pragul salii-concept suficient cat sa poata face schimbarea si sa o mentina in timp ce se simte bine. Este gandita astfel incat sa fie pe placul oricui si sa genereze fara frustrari resursele necesare schimbarii.


Spatiul prietenos este situat in centrul Bucurestiului, la intersectia dintre bulevardul Dacia si Calea Grivitei, si dispune de un studio rotund, de 130 mp si cabinete de consiliere si estetica. B.Energy este gandit ca fiind un spatiu cu personalitate, in care energiile pozitive se joaca circular, invaluind pe oricine isi doreste un zambet, o incurajare, o oaza de energie constructiva, o schimbare in bine.

Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Free Fitness Friday

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.