Haideti Sa Impartim Bucuria Faptelor Bune!

Grand Cinema & More si Grand Combo lanseaza campania dedicata sarbatorilor de iarna, “Impartim bucuria faptelor bune”, prin care ii invita pe vizitatori sa aduca bucurie celor din jur si sa aleaga o fapta buna pe care doresc sa o faca pentru o persoana draga sau chiar un necunoscut. In speranta ca binele va fi molipsitor, campania isi propune sa determine cat mai multi oameni sa impartaseasca spiritul sarbatorilor si sa indeplineasca cat mai multe fapte bune.

 

In perioada 23 noiembrie – 24 decembrie, vizitatorii Grand Cinema & More si Grand Combo sunt invitati sa aleaga una dintre aceste misiuni, sa indeplineasca fapta buna si sa urce dovada acesteia pe platforma online dedicata campaniei: http://faptebune.grandentertainment.ro/.

 

Bucuria faptelor bune

 

“Ne dorim ca vizitatorii nostri sa ni se alature in aceasta initiativa frumoasa, menita sa aduca bucurie celor din jur. Credem ca faptele bune nu se masoara in realizari, ci in zambetele celor dragi. Ne dorim sa ii incurajam pe membrii comunitatii noastre sa faca fapte bune oricat de mici ar fi, pentru ca ele sunt cele care conteaza, mai ales in aceasta perioada. Vom incepe prin a veni noi cu propuneri de fapte bune, insa ne dorim ca pana la sfarsitul campaniei, sa adunam povesti frumoase si idei creative, care au facut diferenta in viata cuiva”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager, Grand Cinema & More.

 

Mai mult, in sustinerea acestei initiative, Grand Cinema & More si Grand Combo daruiesc cate 1 RON la fiecare tranzactie, pe perioada campaniei (23 noiembrie – 24 decembrie). Suma stransa va fi folosita pentru sustinerea educatiei copiilor.

 

Campanie Grand Cinema & More si Grand Combo

 

Sunshine Sarah si La Chic Boutique

 

Eu am fost la Grand Combo acum cateva zile si mi-am ales nu una, ci doua provocari pe care vreau sa le transform in fapte bune. Prima imi spune sa ii ofer un cadou surpriza cuiva care nu se asteapta la asta, iar a doua ma indeamna sa le zambesc tuturor, de la ospatar, casierita sau politist, si pana la vecini si colegi. Pe ultima imi propun sa o indeplinesc chiar in fiecare zi! 😀

 

Voi ce fapte bune ati ales sa faceti?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.