Incursiune gastronomica: Saptamana Asiatica la Lidl

Daca saptamana trecuta va incurajam sa participati la concursul “Fii gheisa pentru o zi cu Lidl!”, acum revin pe blog cu imagini de la minunata sedinta foto, unde atat eu, cat si castigatoarea mea, am fost machiate, coafate si imbracate precum niste adevarate gheise.

 

A fost o experienta foarte placuta, dupa cum se poate vedea din fotografii, dar va pot spune ca nu e deloc usor sa fii gheisa. Cultura japoneza in general este foarte complexa, iar in timp ce eram imbracata cu toate hainele si accesoriile necesare, mi-am dat seama ca gheisa trebuie efectiv sa fie o opera de arta in miscare.

 

 

 

 

 

 

 

Trebuie sa le multumesc celor de la Lidl pentru aceasta experienta unica si pentru ca fac ce fac si reusesc sa ne aduca si noua o parte din delicatesele japoneze odata cu Saptamana Asiatica. Am degustat la sedinta foto o parte din produsele Vitasia, pe care le veti gasi in perioada 9-15 iunie in magazinele Lidl, si vreau sa spun ca sunt delicioase. De abia astept sa merg la cumparaturi si sa pregatesc apoi o masa in stil asiatic!

 

Fie ca vreti sa pregatiti retete specifice Chinei, Japoniei, Thailandei sau Indiei, in colectia Vitasia veti gasi produse reprezentative pentru toate cele 4 tari. Printre produsele din aceasta gama ce se afla deja pe lista mea de cumparaturi se numara pachetelele de primavara, taiteii thai cu sos, sushi kit-ul, dar si lichiorul din flori de lotus si fursecurile cu ravas. Tot ce am insirat aici ma vor costa pana in 70 de lei, adica mult mai putin fata de o masa in oras, la un restaurant cu specific asiatic.

 

 

 

Voi ce planuiti sa gatiti in Saptamana Asiatica?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Incursiune gastronomica: Saptamana Asiatica la Lidl

  1. Dorina

    Super! Ce mi-ar placea sa ma deghizez o data in gheisa! 🙂
    Cred ca e foarte greu sa fii gheisa, dar pentru cateva ore merita incercat! 🙂
    Ati fost foarte frumoase si tu si Ioana! 🙂

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.