Înghesuială maximă, am spus!

For my lovely foreign readers: this is an article that me and a friend of mine did about a new iPhone release in Bucharest. I went with him at this event and made this review for www.MobiMe.ro.

          Într-un București și-așa prea aglomerat, într-un magazin și-așa neîncăpător a avut loc pe 17 decembrie mult așteptata lansare iPhone 4 de către Vodafone România. Am reușit să-mi fac loc prin mulțimea de capete curioase și să ascult discursul directorului comercial, Karsten Wildberger. La întrebările: care este prețul iPhone 4 fără contract, câte telefoane vă așteptați să vindeți până la sfârșitul anului și de ce doar 25 de magazine Vodafone din toată țara comercializează iPhone 4, Karsten Wildberger a evitat să dea răspunsuri concrete bazându-se mai mult pe ideea de extindere a numărului de magazine și de diversificare a serviciilor pentru clienții Vodafone.          A apărut și primul client care a cumpărat noul telefon și lumea a început să forfote prin magazinul îngust din Magheru. Între timp, băieții de la catering făceau slalom printre iPhone groupies – este amuzant să-i vezi cum stau și își dau cu părerea despre viteza de încărcare pe paginile web, noile aplicații și designul atât de interesant.


          Un punct de atracție al evenimentului l-au reprezentat cele 3 vedete ale Maximiei: Paul, Cristina și Bogdănel, prezenți pentru a înmâna primul telefon și pentru a se lăsa fotografiați de fani. Am intrat în vorbă cu ei și pot spune că sunt foarte amuzanți; ”Maxim, am spus!”.


          Am așteptat apoi să pun mâna pe un iPhone 4 pentru a mă juca în aplicațiile sale. Nu pot spune că a fost ceva nou pentru că acest model de iPhone este prezent în România din 24 septembrie în rețeaua Orange. A fost totuși frumos din partea celor de la Vodafone că s-au gândit la faptul că, fiind miezul nopții (apropos, lansarea a avut loc la ora 00:00), nu mai există mijloace de transport în comun și au împărțit vouchere pentru taxi.


          Am plecat de la eveniment cu gândul reconfortant că mai pot să aștept o vreme până să-mi cumpăr primul meu iPhone. Ce rost are să mă grăbesc când umblă vorba că prin februarie anul viitor va apărea iPhone 5?!

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Înghesuială maximă, am spus!

 1. MornaBlue

  Credeam ca au si facut o loterie si cativa dintre prezenti au avut sansa nebuna sa castige asa ca de Mos un iPhone4! sa inteleg ca nu a meritat deranjul sau??? Oricum cam tarziu s-au trezit, iPhone-ul asta e vechitura deja…dar frumoasa partea cu taxiurile ;)Pana la urma intrebare: ce a fost cu lansarea asta daca nici in Ro nu mai e o noutate?
  Hugs!

  Reply
 2. Sunshine Sarah

  Daaa…. speram si eu la asa ceva. :)) Nu stiu ce sa zic de deranj, mi-a facut totusi placere sa ii vad pe cei din Maximia, ca sunt simpatici.
  A fost lansarea noului model de iPhone, 4, in cadrul Vodafone. Pana acum era doar in Orange. 😉

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.