La multi ani 2015!

In fiecare an astept cu nerabdare Craciunul si Revelionul; daca stau bine si ma gandesc, cred ca de fapt de abia astept inceputul unui nou an. Poate suna stupid, dar am impresia ca odata cu noul an, ma simt mai relaxata, mai odihnita si pregatita pentru aventurile si provocarile ce vor urma.

Asadar, de abia astept sa ciocnesc un pahar de sampanie cu cei dragi mie in noaptea dintre ani si nu numai. Primele doua sau chiar trei luni din primul an sunt pline de sarbatoriti, motiv pentru care voi petrece constant si voi avea ocazia sa ma rasfat cu cate un pahar de spumant Angelli Cuvee Imperial.

Avand un buchet armonios, proaspat si fructos, acest spumant demisec este bautura perfecta pentru orice ocazie. Fie ca il serviti ca aperitiv, welcome drink sau chiar pe toata durata mesei, aroma sa clasica va ramane neschimbata de-a lungul serii. Eu l-am degustat cand am terminat facultatea, apoi si la finalul masteratului. Nu a lipsit de pe masa nici de Craciun si nu va lipsi nici in februarie, de ziua mea.

Spumant Angelli Cuvee Imperial

Sampanie Angelli Cuvee Imperial

Angelli Cuvee Imperial

Prietenos cu buzunarul si foarte delicios, Cuvee Imperial de la Angelli nu lipseste niciodata din casa mea, deoarece nu se stie niciodata cand se iveste momentul oportun pentru a inchina un pahar de sampanie in cinstea cuiva. Iar in acest moment as vrea sa ridic paharul pentru voi, deoarece mi-ati fost alaturi in fiecare zi si in acest an, aici, pe blogul Sunshine Sarah!

Cheers si un an nou minunat!

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “La multi ani 2015!

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.