Lansare “3S – Sanatoasa, Supla, Satula” de Carmen Bruma

Descopera-ti SuperSilueta in doar 6 saptamani!

Acesta este mesajul cartii “3S – Sanatoasa, Supla, Satula”, lansate ieri in cadrul restaurantului SOFA, unde am avut ocazia s-o cunosc si sa o admir pe Carmen Bruma, o tipa intr-adevar fit.

Carmen Bruma, impreuna cu Coreus, au lansat formula castigatoare in lupta cu kilogramele: cartea “3S – Sanatoasa, Supla, Satula”, insotita de un DVD cu programe de antrenament. Pachetul 3S va ofera o alternativa sanatoasa, rapida si necostisitoare, astfel incat, in doar 6 saptamani, sa sesizati o scadere a centimetrilor de pe talie si coapse.

Este vorba despre o carte ce contine un meniu gandit pentru 42 de zile, plus un DVD cu un program de 5 antrenamente, ce trebuie executate intr-o saptamana.


De ce alegem pachetul 3S?

DVD

  • Toate antrenamentele propuse au durata maxima de 15 minute! Nu te plictisesti, nu pierzi timpul, nu te epuizezi, iar rezultatele se vad in scurt timp. 
  • Este unicul program care iti propune sa slabesti si sa te mentii prin metode realiste si ieftine.
  • Exercitiile sunt concepute special pentru acasa.  
  • Primul DVD ce cuprinde 5 antrenamente diferite si nu unul singur, asa cum propun toate celelalte produse similare existente in acest moment pe piata.

CARTE 

  • Tips & tricks despre slabit, sport si alimentatie sanatoasa. 
  • 42 de zile de dieta ce contine alimente accesibile, usor de preparat si de transportat. 
  • Pentru fiecare zi de dieta este detaliat cand, ce si cat sa mananci. 
  • Retete, prezentate asa cum le prepara autoarea.

Cartea vedetei TV Carmen Bruma incepe prin a prezenta povestea de succes a autoarei, care a reusit sa slabeasca 30 de kilograme si sa se mentina in forma, fara oscilatii de greutate. Daca sunteti interesate,”3S – Sanatoasa, Supla, Satula” poate fi comandata de pe site-ul www.coreus.ro.
Lots of love,
Aleka Sarah.

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Lansare “3S – Sanatoasa, Supla, Satula” de Carmen Bruma

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.