Marturisirile unei dependente de aer proaspat si curat

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs ce nu tine de domeniul beauty sau fashion, dar de care eu nu m-as lipsi niciodata: odorizantul de camera. O buna parte din copilaria mea am petrecut-o impreuna cu mama in casa bunicilor, care era de fapt un apartament de 4 camere, spatios si curat, dar plin de fum de tigara.

Atat bunicii mei, cat si mama, erau fumatori inraiti, asa ca singura metoda pentru ca eu sa traiesc intr-un mediu mai sanatos si frumos mirositor era aerisirea camerelor. Mi-aduc aminte destul de bine ca asta nu a functionat extraordinar, iar cand au aparut pe piata odorizantele de camera, parca totul s-a schimbat. Pe langa viciul fumatului, se instalase acum in familia mea si cel al mirosului de Ambi Pur. Fie ca era simplu, anti-tabac, fie ca avea miros de iasomie sau levantica, odorizantul electric Ambi Pur era vesnic prezent la noi in casa.


De cativa ani locuiesc singura in Bucuresti, iar spre amuzamentul meu, desi sunt singura nefumatoare din familie, mi-a intrat in reflex sa trec si pe la raionul de odorizante de camera cand merg la cumparaturi. Astfel, am observat de-a lungul timpului cum s-a dezvoltat aceasta zona si au aparut tot felul de produse pentru indepartarea mirosurilor neplacute.


Eu prefer sa folosesc in prezent varianta mai moderna, si anume spray-ul Ambi Pur Freshelle. De altfel, am avut zilele trecute ocazia sa particip si eu la un mic experiment organizat de Ambi Pur in AFI Palace Cotroceni. Exact ca in reclama TV, am intrat acoperita la ochi intr-o camera special amenajata cu lucruri murdare si resturi de mancare, in care a fost pulverizat spray-ul Freshelle. Dar mai bine va las sa vedeti uimirea de pe chipul meu direct in inregistrarea de mai jos.


Am incercat din greu sa imi dau seama ce ma inconjoara sau ce mi se da sa miros, dar tot ce simteam era mirosul de flori si de curat. Ambi Pur nu acoperea mirosurile neplacute, ci efectiv le indeparta, de facea tot mall-ul sa miroasa mai bine. Si, desigur, dintre toate cele 6 arome ale gamei Freshelle, preferatele mele sunt cea cu flori de primavara si cea cu lacramioare.


Voi ce odorizante de camera folositi si ce arome preferati?


Lots of love,
Aleka Sarah.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Marturisirile unei dependente de aer proaspat si curat

 1. Beauty by COCO

  Ador aromele Fresh cu miros proaspăt și rafinat.
  Niciodată nu îmi lipsesc odorizatele de camera, am aproape in fiecare camera, mai ales în dressing, am aparate care îmi ocupa multe prize din casa.
  Ador parfumurile și nu puteam sa nu folosesc si parfumuri pentru casa mea.

  Reply
 2. Larisa Duță

  Și eu folosesc. Părinții mei le aleg, orientându-se după arome plăcute și după preț.
  Eu aș încerca și produse de la Ambi Pur, fiindcă până acum nu am făcut-o.

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.