Milka Bubbly – ciocobule pline de bucurie

Astazi m-am trezit uimitor de binedispusa si am avut parte pana acum numai de momente frumoase, asa ca vreau sa “indulcesc” un pic atmosfera si pe blog, prezentandu-va un produs despre care nu cred ca am mai scris pana acum: ciocolata.

 

Nu cred ca exista persoana careia sa nu ii placa ciocolata, iar daca exista… atunci nu stie ce pierde! Eu sunt o mare fana al acestui deliciu, chiar daca nu reusesc niciodata sa mananc din prima o ciocolata intreaga, precum altii.

 

Asa ca mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca Milka lanseaza un nou produs, o ciocolata aerata cu totul aparte. Este vorba de Milka Bubbly, ce are o forma unica si e plina de ciocobule atat in interior, cat si in exterior. Noua ciocolata este disponibila in doua sortimente de 100g: Alpine Milk (ciocolata cu lapte) si White (ciocolata alba cu invelis din ciocolata cu lapte).

 

 

Pe cat de buna este aceasta ciocolata, pe atat de antrenant si amuzant a fost evenimentul de lansare. Nu pot sa nu va povestesc despre el! Milka ne-a provocat la aventura, iar cei mai indrazneti dintre noi am avut ocazia sa vedem cum e sa fii o bula sau mai degraba intr-o bula.

 

Acest sport extrem se numeste Zorbing si efectiv te bagi intr-o bila gonflabila si te dai de-a dura. Senzatia este tare faina, chiar daca la final esti cam ametit si vezi dublu. In orice caz, o doza de adrenalina este binevenita din cand in cand si, pentru ca am avut curajul de a practica pret de cateva minute acest sport, Milka m-a premiat cu multa ciocolata!

 

 

Ah, si sa nu uit cel mai important detaliu – am facut poza cu Lila, vacuta mov! Per total, a fost un eveniment tare haios si distractiv, plin de surprize. Dar acum va las, deoarece mi s-a facut iarasi pofta de ciocolata si trebuie sa atac frigiderul!

 

 

Ati incercat noua ciocolata?

Cum vi se pare, nu-i asa ca e super buna si totusi usoara?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Milka Bubbly – ciocobule pline de bucurie

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.