Momente de rasfat in Baneasa Shopping City

Dragilor, Baneasa Shopping City va invita la inceput de primavara sa va bucurati de evenimentele speciale dedicate femeilor. Pana pe 8 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate sa beneficieze de tratamente de infrumusetare si sa participe la diverse activitati care au ca scop celebrarea si rasfatarea lor.

In aceasta perioada, clientii centrului comercial Baneasa Shopping City pot lua parte la diverse activitati, precum:

tratamente de infrumusetare, sesiuni de machiaj si coafare a parului, in zona de rasfat unde participanții se pot bucura de întâlnirea cu specialiștii de la Evidence Beauty Salon, Flormar, L’Occitane, Marionnaud, Sephora, Sensiblu, Yves Rocher, Patio, MAC, INGLOT, Geta Voinea Hair & Beauty Salon, Melkior si Anastasia Beverly Hills.

ateliere origami (situat la etajul 1) – unde toti clientii mall-ului isi pot exersa indemanarea si pune in practica toate ideile creative.

salon de tatuaje temporare (situat la etajul 1) – unde participantii pot sa isi aleaga cu ajutorul artistilor de tatuaje diferite modele.

sesiune foto, in cadrul Photo Corner (intitulata “Tu pe coperta”) – unde clientele vor avea sansa sa fie in fata camerei de fotografiat, la fel ca cele mai ravnite vedete.

Baneasa Shopping City Ziua Femeii

Baneasa Shopping City Styling Corner

Cabina Multumesc mama

Data de 8 martie este o zi speciala pentru mame, iar cu aceasta ocazie a fost amenajata la parter o cabina video, numita “Multumesc, mama”, destinata tuturor celor care doresc sa lase un mesaj de multumire si afectiune pentru persoanele dragi din viata lor. Toate clipurile filmate vor fi incarcate pe canalele de social media ale centrului comercial Baneasa Shopping City.

In plus, in seara zilei de 8 martie, incepand cu ora 18:30, va avea loc concertul Brio Sonores, la Fountain Atrium. Membrii trupei promit un moment artistic cu totul special dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor. Pentru mai multe detalii legate de programul lunii martie, intrati pe www.baneasashoppingcity.ro, precum si pagina de Facebook Baneasa Shopping City.

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.