Movie time: Battleship

Revista Top Gear va invita sa vizionati pe 19 aprilie filmul Battleship, o aventura spectaculoasa care se intinde peste ape, in cer si peste pamant, in lupta pentru supravietuire. Pana atunci, batalia pentru premii a inceput pe site-ul http://www.topgear.ro/concursuri/battleship.html cu 50 de invitatii duble la avanpremiera de la  Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cu produse promotionale din film si un ceas Timex, oferit de B&B Collection.

In perioada 17-19 aprilie, intre orele 18.30-21.00, oricine va trece prin Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City va putea intra in BattleZone, un spatiu dedicat fanilor jocului Battleship, plus vor putea vedea o intreaga expozitie de aeromodele realizata de catre clubul Aeropower. In fiecare zi se pot castiga premii Battleship: bilete si produse promotionale din film, produse promotionale Timex.

Si ca sa nu-si dezamageasca fanii, echipa Top Gear mai pune la bataie, in cadrul avanpremierei filmului, o tombola speciala cu un premiu pe masura:  un zbor cu avionul de 20 de minute oferit de Aventura Card pe aerodromul Sirna si un ceas Timex.

Mai multe informatii despre film puteti gasi aici, iar mai jos aveti trailerul. 😉

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.