Movie time: Clopotica si Zana Pirat

Banuiesc ca stiti deja cat de mult imi plac animatiile si cat de tare ma amuz cand merg sa le vad la cinema. Un exemplu bun ar fi Frozen, cand eram singura din sala care radea si se emotiona de fiecare data cand il vedea pe Olaf, omul de zapada. Ei bine, nu credeam totusi ca ma voi distra la fel de tare si la un desen animat dublat. Pana acum mergeam doar la variantele subtitrate, din motive evidente.

 

 

Saptamana trecuta am avut ocazia sa vad noua animatie Disney – Clopotica si Zana Pirat. Eram un pic sceptica cand am auzit ca invitatia este pentru vizionarea filmului dublat, dar am zis sa incerc. Si sincer va spun ca nu am regretat. Cred ca toti invitatii si copiii lor sunt martori ca eu am ras cel mai mult din sala aceea, in special cand a aparut puiul de crocodil in cadru.

 

 

In noua poveste facem cunostinta cu Zarina, o zana curajoasa, inteligenta, pasionata de pulberea de spiridusi şi entuziasmata de alchimie. Avand un spirit liber si creativ, va dati seama ca este si foarte curioasa. Asa ca face tot posibilul sa puna in practica ideile sale indraznete, pana ajunge intr-un moment de rascruce.

 

 

Nu va spun prea multe, ci va las AICI trailerul si va recomand sa va luati copilasii in brate si sa mergeti sa vedeti filmul. Puteti vedea noua animatie pe marile ecrane in format 3D, numai in varianta dublata, chiar incepand de astazi.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.