Movie time: Maleficent

Exact cu o zi inainte de plecarea in Praga, am ajuns si la avanpremiera filmului Maleficent, pe care de abia asteptam sa il vad. Stiu ca unora nu le-a placut pentru ca probabil aveau asteptari prea mari de la un film care este destinat totusi in primul rand copiilor, dar eu am plecat incantata din sala de cinema.

 

 

Mi-a placut sa vad cum a fost readusa la viata povestea celui mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney, care a aruncat o vraja asupra tinerei frumoase din padurea adormita. Nu vreau sa va dau prea multe detalii despre film, deoarece cred ca merita vazut de fiecare in parte la cinema, dar va pot spune ca Angelina Jolie este superba si in acest film, interpretandu-si foarte bine rolul.

 

“Am iubit-o pe Maleficent inca de cand eram mica. E personajul meu Disney preferat. Imi era teama de ea si o indrageam deopotriva.”, spune Angelina si tind sa fiu de acord cu ea. Maleficent a fost, este si va fi mereu un personaj complex.

 

 

Un alt detaliu care mi-a placut foarte mult a fost aparitia in film a lui Vivienne Jolie-Pitt, fetita in varsta de 5 ani a Angelinei, care o interpreteaza pe copila Aurora. Este adorabila si relatia lor de mama-fiica poate fi observata clar in film, facand povestea sa para cu adevarat reala.

 

 

Nici Elle Fanning nu lasa de dorit, interpretand-o foarte frumos pe tanara si inocenta printesa Aurora. Dar ca sa nu fiu totusi spoiler, va mai spun doar ca filmul este distribuit de Forum Film Romania si poate fi vazut deja in cinematografe, fiind proiectat in format 3D si IMAX 3D.

 

 

Vizionare placuta!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.