Muzica si culoare cu Skullcandy

Sunt unele zile in care tot ce imi doresc este sa nu aud pe nimeni si nimic in jur, sa ma inchid in lumea mea pret de cateva minute. O parte din aceste momente se petrec in general la metrou, dimineata, in drum spre birou, sau seara, in drum spre casa.

Astfel, de cele mai multe ori, am cu mine in geanta o pereche de casti, pe care le conectez fie la iPhone, fie la iPod, depinzand ce melodii am pe acestea, si incep sa ma detasez de tot ce e in jurul meu. Si, tinand cont de cat de funky mi-am decorat telefonul, e imposibil sa nu fie si castile la fel de colorate.


De aceea apelez mereu la marca Skullcandy. De fapt, la cat de mult tin castile, rar ma intorc in magazin sa-mi cumpar altele. Cele pe care le am acum sunt dintr-o editie mai veche, in colaborare cu designerul Paul Frank, iar combinatia de culori aleasa este una foarte feminina, de roz cu rosu.


Prefer in general genul acesta de casti earbuds deoarece izoleaza foarte bine zgomotul de fond si vine cu 3 perechi de adaptoare. Eu una am o mare problema pentru ca am urechile destul de mici si trebuie sa am mereu grija cand imi cumpar casti, sa fiu sigura ca acestea vin si cu o pereche de adaptoare potrivite mie. In plus, mi se par mult mai rezistente castile care au cablul protejat cu nylon, precum si cele din imagine.

Credit foto: Fabian Tatomirescu.

Pretul acestui model este de 109 lei si il puteti, alaturi de multe altele, la skate shop-ul H2O din Centrul Vechi (str. Lipscani nr. 54) sau online pe site-ul www.ShopH2O.ro.

Ce parere aveti de coloratele mele casti?
Nu-i asa ca sunt simpatice?


Lots of love,
Aleka Sarah.  

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Muzica si culoare cu Skullcandy

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.