Noul centru comercial Mega Mall se va deschide pe 23 aprilie

Din luna aprilie, Mega Mall, cel mai asteptat centru comercial al capitalei, va oferi bucurestenilor cea mai variata gama de branduri si de modalitati de petrecere a timpului liber. Situat foarte aproape de Arena Nationala, noul mall isi va deschide portile in data de 23 aprilie si promite sa ofere o experienta completa de shopping si divertisment, reunind sub acelasi acoperis cele mai cautate domenii de catre bucuresteni: fashion, sport, tehnologie, home & deco si entertainment.

 

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care se afla si cele mai mari reprezentante din Romania ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KVL, Lee Cooper, Tom Tailor, Tommy Hilfiger si Musette.

 

Mai mult, acest nou centru comercial va aduce pe piata din Romania o serie de premiere, printre care se numara noi tehnologii de entertainment si branduri internationale renumite, care isi fac intrarea in tara noastra.

 

Randare Mega Mall

 

Ce vom mai descoperi in Mega Mall? O zona de entertainment diversificata: un multiplex Cinema City cu 14 sali digitale performante, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii. Aceasta zona va cuprinde si un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea in direct transmisiuni sportive si se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scena speciala. Tot in cadrul sports bar-ului, doritorii se vor putea recrea in zonele de bowling pentru adulti si pentru copii si vor putea lua masa in spatiul de dining si lounge, ce ofera meniuri cu specific american.

 

Cinema City-ul din Mega Mall estecel de-al 18-lea multiplex dezvoltat de cel mai important operator local de cinema si va avea si o sala 4Dx. Aceasta este una dintre cele mai importante inovatii din istoria cinematografiei, oferind o experienta pentru toate cele 5 simturi. Noua sala dedicata acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D.

 

Zona de food court va ocupa un spatiu impresionant de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate, precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe. De pe terasa, vizitatorii vor putea admira cladiri emblematice ale Bucurestiului precum Arena Nationala, Palatul Parlamentului sau Hotelul Intercontinental.

 

Mega Mall Sports Bar

 

De asemenea, soferii vor fi fericiti sa afle ca vor avea la dispozitie un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflandu-se pe acoperişul complexului, ce poate fi direct accesat din strada, pe o rampa rapida.

 

Eu una de abia astept sa vizitez noul mall! Pe langa faptul ca este imens si va avea o gama variata de branduri, se afla foarte aproape de zona in care locuiesc eu. 😀

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

 

L.E.: Fondul sud-african de investitii NEPI, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari de pe piata locala, a decis sa amane inaugurarea Mega Mall pentru data de 14 mai 2015.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “Noul centru comercial Mega Mall se va deschide pe 23 aprilie

  1. kikim

    Prea multe mall-uri in Bucuresti,. este ceva exagerat…pe acele locuri erau fabrici, cand Romania producea ceva…

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.