O seară a gentilomilor la lansarea Samsung

            Cei de la Samsung au organizat o lansare fastuoasă pentru o nouă linie de laptopuri, prima disponibilă în România. Și cum evenimentul a avut ca temă ”Samsung Gentlemen’s Club”, o mulțime de personaje boeme au venit să testeze noile laptopuri într-o atmosferă elegantă. La intrare am fost întâmpinat de mimi și, pe muzica unui pianist ce cânta într-un colț, am înaintat prin fumul de trabuc și mulțimea de jurnaliști până la unul din laptopuri.
            Vedetele serii au fost Cristina Băzăvan, Andi Moisescu și Răzvan Lucescu – primii clienți ce au avut șansa de a testa aceste laptopuri și care au avut numai cuvinte de laudă pentru acestea. Ei bine, eu nu sunt de acord întru totul cu ei. Motivul? Primul laptop pe care l-am testat nu a cooperat deloc. Iată ce eroare de jumătate de ecran mi-a apărut:

            Designul acestor laptopuri este atractiv prin aspectul minimalist și prin liniile fine, armonios îmbinate. Toate acestea intensifică dorința privitorului de a atinge suprafețele acestor modele și, într-adevăr, experiența tactilă face parte din rafinamentul cu care aceste laptopuri au fost create. Iată cele patru laptopuri prezente la lansare din seriile Samsung Notebook, RF și SF:

            Sebastian Cucu, manager IT la Samsung România, a spus câteva cuvinte în cadrul lansării despre laptopurile Samsung: “Venim într-un moment în care piața nu se mișcă într-o direcție extraordinară însă laptopurile reprezintă una dintre puținele categorii ce par mai dinamice din acest punct de vedere. În ultimul an Samsung și-a concentrat întreaga atenție pe nevoile consumatorului, am încercat să identificăm ceea ce consumatorii doresc de la noi, drept pentru care în momentul ăsta suntem destul de mândrii aici, în fața dumneavoastră, să vă arătăm câteva dintre produsele noastre reprezentative.” Dacă e să luăm în considerare succesul pe care l-a avut Samsung și pe alte categorii de produse (ca în cazul telefonului Galaxy S), atunci există o mare posibilitate ca noile laptopuri Samsung prezente pe piața din România să ajungă pe mâna a numeroși clienți.
            
            După discursurile invitaților a urmat un mic concert susținut de Maria Radu.

            
            Seara a continuat cu degustarea de vinuri vechi și coniac fin alături de trabucuri cubaneze, timp în care gentilomii au putut schimba păreri despre produsele lansate.

Iată câteva din specificațiile laptopurilor:

– procesor Intel Core i5; 2,67 GHz; 6GB RAM.
– procesor Intel Core i3; 2,53 GHz; 4GB RAM.
Urmează să aflăm și prețurile pentru aceste modele cât mai curând pentru a vedea raportul calitate/preț.

Redactor: Amatis Alexandru Emilian Chifu. 
Foto: Aleka Sarah Vlădăreanu.

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.