Odin fie cu voi!

Acum vreo doua saptamani am primit cea mai interesanta invitatie de pana acum. De ce? Pentru ca venea din partea lui Ragnar Lothbrok, un viking destul de impunator. Iar cum eu nu voiam sa atrag asupra mea furia lui Odin, am raspuns imediat si, desigur, pozitiv, invitatiei sale.

 

Cine e Ragnar, va intrebati? Acesta este nimeni altul decat personajul principal din noul serial Vikingii, difuzat in premiera in Romania pe canalul HISTORY. Scenariul si productia acestuia au fost realizate de Michael Hirst, care a realizat de asemenea The Tudors si The Borgias – seriale ce mie mi-au placut foarte mult.

 

 

 

E prima data cand urmaresc un serial ce are la baza povestile extraordinare de viata si aventurile acestor razboinici nordici. Acesta prezinta si credintele religioase ale vikingilor, ultimii pagani din istorie, care se inchinau zeilor antici precum Odin, Thor, Freya si Loki.

 

Per total, imi suna bine ideea serialului, dar si personajele, in special cand vad ca personajul principal feminin nu este o mironosita, ci o adevarata razboinica, o femeie independenta si hotarata, pregatita sa-si apere familia. Se pare ca in societatea vikingilor, femeile chiar se bucurau de numeroase drepturi si posibilitati.

 

 

 

Dar mai bine va las sa aflati singurele povestea din spatele acestor personaje, urmarind episoadele incepand de azi, in fiecare luni la ora 22:00 pe HISTORY. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul oficial.

 

Astept sa-mi spuneti cum vi se pare!

 

Lots of love,

Aleka Sarah.

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Odin fie cu voi!

  1. dumitrascu florentina

    am vazut reclama…eu in prezent urmaresc serialele de pe vplay iar la tv ma uit la ncis si restul serialelor de acest gen.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.