PIATRAONLINE A Inaugurat Un Pavilion Expozițional Dedicat Pietrei Naturale

Dacă mă urmăriți, știți deja că eu și al meu am început recent procesul de renovare al viitorului nostru apartament. Pentru cei dintre voi care nu ați văzut încă vlogurile noastre, le găsiți sub hashtag-ul #JurnaldeSantier atât pe Facebook, cât și pe YouTube. Fiecare dintre noi are un stil preferat, așa că, pentru a le îmbina într-un mod cât mai armonios, am ales să lucrăm cu un birou de arhitectură.

 

PiatraOnline Pavilion Expozitional

 

Deși avem gusturi diferite, amândurora ne place piatra când vine vorba de design interior și exterior, și ne-ar plăcea să o integrăm cumva în conceptul apartamentului, în măsura în care se poate. Și cum de obicei atragi ceea ce-ți dorești, luna trecută am aflat că PIATRAONLINE își extinde showroom-ul cu un nou univers de inspirație sub conceptul unui Pavilion Expozițional.

 

PIATRAONLINE este primul, dar și cel mai mare magazin de piatră naturală din România, așa că nu puteam să nu mergem să explorăm și noua zonă de prezentare exterioară. Aceasta ocupă o suprafață de 800mp și peste 300 de modele de piatră naturală, și este la fel de spectaculoasă precum interiorul showroom-ului.

 

Piatra naturala PiatraOnline

 

PiatraOnline showroom

 

Pavilionul Expozițional este gândit ca o experiență completă care dezvăluie diferitele povești și personalități ale pietrei, pentru că nu e suficient să vezi și să atingi piatra naturală, trebuie să înțelegi ce poate deveni. Printre produsele expuse am găsit marmura, granitul, travertinul, ardezia, limestone și quartit, materiale potrivite pentru amenajările exterioare, dar care ar merge într-o oarecare măsură și pentru cele interioare.

 

Mai mult, showroom-ul exterior este conceput ca o galerie de artă, produsele fiind expuse în diferite zone cu influențe din patru stiluri: columbian, mediteranean, tradițional românesc și modern. Te poți pierde ușor prin el, deoarece arată ca un labirint făcut din piatră, sticlă, metal și plante naturale.

 

Pavilion Expozitional PiatraOnline

 

Pavilion expozitional piatra naturala

 

Showroom PiatraOnline

 

Deși am petrecut câteva ore bune la prima vizită, se întunecase când am ajuns și nouă ne-ar plăcea să vedem piatra expusă și la lumina naturală, deci sigur ne vom întoarce să admirăm spațiul expozițional și pe timpul zilei.

 

Mai jos puteți vedea live-ul pe care l-am făcut de la fața locului.

 

 

Vouă vă plac detaliile din piatră naturală?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

10 Comentarii

Spune-ti parerea

10 thoughts on “PIATRAONLINE A Inaugurat Un Pavilion Expozițional Dedicat Pietrei Naturale

 1. simonastanescu843896706

  Foarte interesant. Totusi cred ca piatra se potriveste mai mult in spatiile mari. O sa tin minte pt ca ma hotarasc sa ma apuc iar de renovat apartamente. Dupa 3 a inceput sa mi se cam ia :)).

  Reply
  1. Aleka Sarah Post author

   Văleu, ai renovat deja de 3 ori?! Nu știu cum de mai ai răbdare. Eu stau cam prost la capitolul ăsta. :)) Apropo de piatră, deh… Andrei e chitit să aibă travertin în baie. Mie în schimb mi-ar plăcea niște azulejos în bucătărie.

   Reply
 2. Simona Tucu

  Si mie imi place piatra in designul interior, am vazut cateva idei foarte creative pentru orice fel de spatiu. Super expozitia celor de la piatraonline. Cred ca am studiat si eu oferta lor cand mi-am ales finisajele de interior.

  Reply
 3. adndefemeie

  Vai cum arata expozitia! Superb! Imi plac mult detaliile din piatra naturala…. avem la casa bunicilor. Nu ma intreba de care fel, caci sotul s-a ocupat de acest aspect.

  Reply
 4. Butterfly

  Am observat ca este in trend sa folosesti piatra pentru designul interior, chiar la ei pe site imi place cum este amenajat un living cu mozaic traveritn.

  Reply
 5. Raluca Brezniceanu

  Imi place sa inlocuiesc gresia, faianta cu piatra chiar daca nu este marmura. Pentru ca stau la bloc am ales travertinul in designul interior si pot sa spun ca transforma locul total, de exemplu cand deschizi usa bucatariei te transporti instant intr-un peisaj mediteranean,

  Reply
 6. Oana D.

  As intreba daca exista piatra artificiala, in sensul de a fi ceva sintetic, prelucrat intr-o fabrica. Altfel, de ce ar exista sintagma piatra naturala? Intreb din curiozitate, ca nu stiu…

  Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.