Pregatiri pentru #LoveByDesignMovie

Daca saptamana trecuta va vorbeam despre Giulia Nahmany si debutul ei cinematografic, Love by Design, in seara asta este avanpremiera filmului si sper tare mult sa nu ma lase la greu bateria telefonului meu, ca sa pot posta pe Facebook de la fata locului pentru voi.

Cu aceasta ocazie m-am gandit sa recreez machiajul realizat de Silviana, make-up artistul meu preferat MAC. Am trecut pe la ea saptamana trecuta, in magazinul MAC din mall Promenada, si mi-a oferit o sesiune speciala de machiaj cu tema “glam mioritic”, inspirata chiar de ideea  din spatele filmului: glam-ul New York-ului si farmecul Transilvaniei.

De asemenea, aseara mi-am compus si tinuta pentru marele eveniment. Voiam cumva sa combin glam-ul cu traditionalul si in ceea ce priveste outfit-ul meu, si cred ca mi-a iesit. Astfel, am ales sa port o rochie alba cu motive traditionale romanesti de la The ITem si pantofii mei preferati Il Passo, ce fac parte din colectia Essential din sezonul trecut.

Sunt foarte curioasa sa aflu parerile voastre. Cum vi se pare machiajul? Dar tinuta? Apropo, nu uitati sa stati cu ochii pe pagina de Facebook Sunshine Sarah pentru mai multe poze din seara aceasta!

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

4 Comentarii

Spune-ti parerea

4 thoughts on “Pregatiri pentru #LoveByDesignMovie

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.