Rasfatul verii la Starbucks

Una din micile placeri ale vietii mele este sa merg din cand in cand la Starbucks si sa-mi comand o cafea aromata la pachet, pentru a o degusta fie in timp ce lucrez, fie cand merg la shopping. Mare mi-a fost bucuria cand am aflat ca vara asta revine in meniu Mocha Cookie Crumble Frappuccino, bautura pe care am savurat-o constant vara trecuta.

 

Mai mult, anul acesta Starbucks ne surprinde cu o bautura nou-nouta, care am impresia ca o va detrona pe cea de anul trecut, si anume Mocha Coconut Frappuccino. Ieri am avut ocazia sa fiu propriul meu barista si de a-mi prepara singura noua bautura la Starbucks Promenada, si vreau sa va spun ca a iesit absolut delicioasa!

 

 

 

 

Ce contine? Cafea Starbucks Espresso Roast, sos de ciocolata dulce-amarui, sirop de cocos si gheata blendata, peste care se adauga un strat generos de frisca, drizzle de ciocolată si fulgi de cocos caramelizati. Yummy!

 

Daca sunteti curiosi sa vedeti cum se prepara o astfel de bautura, aflati ca fanii Starbucks isi pot crea propriul lor Frappuccino, asa cum le place, din cele peste 35.000 de posibile variante de a combina ingredientele.

 

 

 

De asemenea, Starbucks ne-a mai pregatit o surpriza: Frappuccino Happy Hour. Astfel, clientii au oportunitatea de a beneficia de oferta de 1+1 la toate bauturile pe baza de gheata blendata, incepand cu data de 16 mai si pana pe 23 mai, numai intre orele 15:00-17:00. Oferta este valabila in toate cafenelele din tara.

 

Voi dupa care Frappuccino poftiti cel mai mult?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Rasfatul verii la Starbucks

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.