S-a lansat Bucataria Lidl!

Oricine poate sa invete sa gateasca, iar in bucatarie nu trebuie sa fii perfect, dar poti fi creativ. De la aceasta idee a pornit Lidl in crearea Bucatariei Lidl, campanie care incurajeaza lumea sa gateasca, sa se distreze si sa experimenteze. Dupa zece zile in care Chef Florin Dumitrescu si actorul Andrei Aradits au lansat un manifest culinar prin care si-au exprimat convingerile lor legate de gatit, a venit si momentul adevarului.

 

Manifestul culinar a culminat cu lansarea Bucatariei Lidl, locul de intalnire a celor care iubesc mancarea, gatitul si petrecerea timpului alaturi de cei dragi in jurul mesei. Creata sub forma unei platforme online, Bucataria Lidl isi propune sa devina un loc de inspiratie deopotriva pentru cei experimentati si pentru cei care isi doresc sa invete sa pregateasca retete delicioase la preturi avantajoase.

 

Bucataria Lidl

 

Bucataria Lidl

 

Bucataria Lidl

 

Cele doua vedete din noua campanie Lidl reprezinta mixul perfect dintre un profesionist si un novice intr-ale gatitului, completandu-se reciproc. Chef Florin Dumitrescu – maestru si mentor, si Andrei Aradits – entuziastul care iubeste preparatele delicioase si este amator intr-ale gatitului, cauta in Bucataria Lidl distractia si inspiratia in pregatirea retetelor sanatoase, simple sau sofisticate, folosind produsele Lidl. Oricine doreste sa invete sau sa se specializeze in domeniul culinar va gasi o sursa de inspiratie sau un sfat util pe platforma online BucatariaLidl.ro.

 

Site-ul aduna intr-un singur loc utilizatorii creativi care aspira sa dobandeasca un stil de viata bazat pe o dieta echilibrata. In acelasi timp, le ofera sfaturi si idei despre cum pot sa se bucure de mancaruri savuroase, cu un continut nutritiv corect, care pot fi pregatite cu produse foarte bune la cel mai bun raport calitate-pret.

 

 

Astfel, Lidl demonstreaza ca gatitul poate fi distractiv si ca poti manca bine si cu bani putini, iar acest lucru este dovedit zilnic prin produsele de calitate la preturi accesibile aflate in magazinele Lidl din toata tara.

 

Voi ce parere aveti de Bucataria Lidl?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.