Social Wizard sau Trendsetter?

Doua optiuni dintre care trebuia sa o aleg pe cea care ma reprezinta cel mai bine… Grea decizie, asa ca in final le-am ales pe amandoua. Cum tehnologia a devenit din ce in ce mai flexibila si inovativa, asa si gadget-urile mai adaptabile, create pentru oricare dintre noi. Fie ca esti o fashionista ce vrea sa fie mereu la curent cu tendintele sau un gamer inrait, fie o persoana pasionata de social media sau un parinte grijuliu, Sony a lansat pentru tine o noua tableta ce incorporeaza necesitatile fiecaruia.


Mai subtire si mai usoara decat prima tableta Sony, Xperia Tablet S are un aspect elegant si e foarte usor de utilizat. Desi tableta se adreseaza intregii familii, eu o vad mai mult in mainile unei persoane ce vrea sa fie mereu conectata la multiplele retele de socializare. Dar, fiind rezistenta la picaturile de apa, imi dau seama ca e mai usor de folosit fata de alte tablete de catre bucataresele dintre noi sau poate chiar de catre parintii cu copii mici.

Printre altele, tableta Xperia S poate deveni prin infra-rosu telecomanda universala pentru diverse aparate din casa, orice comanda putand fi executata cu o simpla atingere. Iar tot pentru parinti, dar nu numai, exista optiunea de personalizare a profilurilor pentru membrii familiei si vizitatori. Astfel, acestia pot restrictiona accesul la anumite aplicatii sau mailuri personale.

 
Ce mi-a atras atentia a fost aplicatia “Socialife”, ce organizeaza interactiunea sociala si informatiile respective pe internet, facand vizualizarea si administrarea retelelor sociale mult mi usoara. Tot prin aceasta pot marca articole interesante pentru a le citi mai tarziu, cum eu cel putin fac adesea. 


Noua tableta Xperia S de la Sony este disponibila la noi incepand de azi, 12 septembrie, in variante de capacitate de 16GB, conectivitate Wi-Fi iar spre sfarsitul lunii octombrie si in variante de capacitate de 16GB si 32GB, cu posibilitate de conectare WiFi si 3G. Pretul unei tablete va porni, cel mai probabil, de la 1900 lei.Voua va plac astfel de gadget-uri? Le folositi in viata de zi cu zi?


Lots of love,
Aleka Sarah.


0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.