Tentatia saptamanii: Ciocolateria Leonidas

Se spune ca seara, dupa ora 19:00, nu e bine sa mananci ceva greu la stomac sau dulciuri, sfat pe care il iau in considerare in general. Dar cine a mai tinut cont de asta miercurea trecuta, la inaugurarea Ciocolateriei Leonidas Victoriei?! Va zic eu: cu siguranta nici o persoana care a luat parte la eveniment.

 

 

Invitatii s-au putut bucura de toata gama de praline Leonidas, inclusiv de celebra Manon Cafe, prima pralina care a cucerit Belgia in 1913 si a carei reteta a ramas neschimbata. Astazi, Leonidas realizeaza peste 100 de varietati de praline belgiene de ciocolata de cea mai inalta calitate si prospetime utilizand întotdeauna unt de cacao cu puritate 100%.

 

Punctul culminant al serii a fost demonstratia oferita de gazda evenimentului, master francizorul Leonidas, Ion Codreanu. Acesta ne-a demonstrat cum putem transforma savuroasele praline intr-un cadou deosebit, prin ambalarea lor intr-o cutie speciala, numita ballotin.

 

 

Deschiderea magazinului Leonidas de pe Calea Victoriei nr. 143 (Bucuresti) a coincis cu aniversarea a 100 de ani de existenta a brandului Leonidas, dar si cu lansarea site-ului pentru comenzi online www.ciocolateriebelgiana.ro. Asadar, pasionatii de ciocolata isi pot comanda de acum incolo si online cutiile de praline Leonidas, cu livrare in toata tara.

 

Un detaliu interesant este faptul ca fiecare client isi poate personaliza comanda pe site, respectiv isi poate alege atat asortimentul de praline, in functie de preferinte (ciocolata neagra, cu lapte, alba sau ciocolată asortata), cat si hartia de ambalat si panglica.

 

 

Gama de cutii cadou comercializate pe site-ul Leonidascuprinde peste 30 de optiuni, incepand cu varianta standard de ambalare a pralinelor – ballotin de diferite gramaje – pana la cutii ce pot contine peste un kilogram de ciocolata – Boite Prestige.

 

Cat de bine suna un kilogram de ciocolata?! Si daca aveti dubii cu privire la praline, uitati-va cat de bine arata ambalate si frumos aranjate, pe post de cadouri de Craciun. Eu am cel putin 3 cutii de praline pe wishlist!

 

 

Ati incercat pana acum pralinele Leonidas?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Tentatia saptamanii: Ciocolateria Leonidas

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.