Un stil de viata sanatos cu Pukka Food

Daca tot va anuntam ieri de targul V for Verde, azi va povestesc putin despre un magazin cu produse bio ce aniverseaza anul acesta sase ani de la deschidere. Este vorba de Pukka Food, primul magazin specializat bio din Romania, ce comercializeaza peste 1100 de produse bio proaspete si ambalate, de la carne, legume, fructe, lactate si oua, pana la cereale, ingrediente pentru gatit si mirodenii.

 

 

Oferta magazinului include chiar si produse fara gluten, fara zahar, alimente speciale pentru copii, superfoods, produse vegetariene si raw vegan, produse de igiena, cosmetice si detergenti prietenosi cu mediul inconjurator.

 

Pe langa faptul ca nu contin pesticide, ingrasaminte chimice, aditivi sintetici, organisme modificate genetic, antibiotice sau hormoni de crestere, produsele bio (ecologice, organice) au un gust mai bun si un continut mult mai mare de nutrienti: vitamine, minerale, antioxidanti etc.

 

 

 

“Importanta hranei autentice inseamna, dincolo de gust si savoare, grija pentru sanatatea noastra si a lumii in care traim.”, afirma Mihaela Marin, owner Pukka Food. Iar de la aceasta idee s-a si nascut micul magazin. Cumparand produse bio menajezi mediul, oferi hrana sanatoasa celor dragi si contribui la scaderea pretului produselor bio.

 

Daca va incanta acest stil de viata sau doriti sa aflati despre ce e vorba mai exact, va recomand sa dati o fuga pana la Pukka Food, pe strada Piata Amzei nr. 10-22.

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.