Universul Disney s-a mutat la ZooperKidz

Asa cum banuiesc ca ati aflat cu totii, joia trecuta s-a deschis un nou mall in Bucuresti, si anume Promenada. Am petrecut doua zile in acest centru comercial, chiar inainte sa se inaugureze, asa ca am avut ocazia sa vad ce e nou si interesant, ce merita sa va prezint aici, pe blog.

 

Primul loc in care am intrat a fost ZooperKidz – primul magazin dedicat universului Disney din Romania. Cum am vazut simbolul lui Mickey Mouse ce intampina clientii la intrare, am zis ca trebuie sa intru! Cand eram mica am avut norocul de a avea multe jucarii Barbie, datorita tatalui meu care pleca mereu prin strainatate, dar cea mai mare dorinta a mea era sa ajung la Disney. Eram absolut fascinata de filmele animate Disney, de personaje si de muzica optimista si jucausa specifica lor.

 

 

 

Iar acum, dupa atatia ani, a aparut in sfarsit si la noi un loc asemanator, chiar daca mult mai mic. ZooperKidz isi propune sa devina un loc magic pentru parinti si copii, transformand o simpla iesire la cumparaturi intr-o experienta mult mai bogata si interesanta. Magazinul a fost gandit si conceput in asa fel incat sa recreeze universul povestilor Disney, iar clientii sa fie transportati intr-o lume magica, plina de culoare si voie buna.

 

Astfel, copiii vor putea descoperi un univers intreg special creat pentru ei: cea mai completa gama de produse Disney, de la colectii de haine personalizate cu cei mai indragiti eroi, accesorii pentru scoala, la produse home deco, jucarii, figurine, filme, carti, seria de gaming Disney Infinity si multe altele.

 

 

 

Dupa cum puteti vedea in poze, eu una m-am simtit in lumea mea acolo, distrandu-ma cu toate jucariile pe care le puteam gasi. Si mi se pusese pata asa de tare pe jucaria de plus Mike din Monsters, Inc., incat am luat-o acasa!

 

 

Daca si voi sunteti la fel de entuziasmati de lumea Disney ca si mine, atunci va invit sa vizitati magazinul ZooperKidz. Copilul din voi o sa va multumeasca!

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

5 Comentarii

Spune-ti parerea

5 thoughts on “Universul Disney s-a mutat la ZooperKidz

  1. Pingback: Sunshine Sarah – Un nou butic: Pulse by The Body ShopSunshine Sarah

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.