#DumaParty

Nu, nu a fost petrecerea dumelor, desi eu sigur am facut cateva. 🙂 Vinerea trecuta am sarbatorit-o asa cum se cuvine pe minunata Anca Duma, a carei zi de nastere a fost. A trecut deja o saptamana si tot nu mi-am revenit de la marea petrecere. Un lucru e clar: #DumaParty was a blast! Multa lume frumoasa din online, local dragut si racoros, muzica buna si, in loc de tort, gelato!


Ah, si pahare de vorba, cat si de bautura cat cuprinde. In timp ce Jules facea pe ambasadoarea Redd’s, eu ma tineam bine de Finlandia. Dar mai bine va las sa va amuzati cu fotografiile facute de Vlad Lazarescu si Mahmur.info. Eu va las doar cu doua din ele, una cu Anca, evident coplesita de atatea flori si cadouri, si una cu doar o parte din fetele petrecarete din online.


In alta ordine de idei, ma bucur tare mult ca am reusit impreuna cu Jules sa planuim o mica sesiune de rasfat pentru sarbatorita noastra. Si nu oricum, ci cu ajutorul Centrului Shakti, salonul de care v-am mai vorbit aici, oaza mea de liniste.

Iti multumesc, Anca, pentru invitatie si tare sper ca asta sa nu fi fost singura editie de #DumaParty. Astept una si mai mare, cu si mai multe zambete la anul! 😉

La multi ani, lovely!


Lots of love,
Aleka Sarah.

2 Comentarii

Spune-ti parerea

2 thoughts on “#DumaParty

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.