Life lately via Instagram

Se pare ca luna asta am fost cam absenta din peisaj si intr-un fel sper ca va e dor de postarile mele, deoarece martie se anunta o luna plina din aceasta privinta. 🙂

Motivul pentru care nu am fost prea mult prin preajma este, cum probabil banuiati, ziua mea de nastere. Tin sa va multumesc tuturor pentru frumoasele urari si sa va spun ca am avut parte de cea mai reusita petrecere de pana acum. Plus multe alte momente simpatice alaturi de oameni frumosi si cadouri pe masura, desigur!

Unele din aceste momente au avut loc ba la ceainaria Lente, un loc deosebit si primitor, ba la birou si chiar intalniri de afaceri sau acasa, savurand un vin bun (in pahare total nepotrivite, ce-i drept). Am reusit sa degust si delicioasele ciocolate in editii limitate de la Milka, preferata mea fiind cea cu M&M. Yummy!

Am facut cu drag cateva felicitari de Valentine’s Day pentru colegele si prietenele mele. Cine spune ca V’s Day nu e si pentru prieteni? Gesturile frumoase sunt bine primite de oricine pana la urma. Si, in final, cadourile! Am avut parte de tot felul de surprize de ziua mea: un pachetel cu bunatati de la Marionnaud, un superb colier handmade de la Jules, cartea Uibesc de Iv cel Naiv de la Anca (cu autograf!) si multe alte bijuterii.

Iar cea mai mare surpriza a fost primirea unui Kindle nou-nout de la iubitul meu. Acum pot citi linistita orice, oriunde si oricand! 🙂Nu uitati ca ma puteti urmari oricand pe Instagram; ma gasiti cu numele Aleka_Sarah.

Voi ce momente frumoase ati avut luna asta?


Lots of love,
Aleka Sarah. 

1 Comentariu

Spune-ti parerea

One thought on “Life lately via Instagram

  1. Anvelope

    Februarie mi se pare o luna destul de plictisitoare, asta pentru ca de obicei zapada se transforma in noroi, incep ploile si apar racelile. Asadar, cele mai frumoase momente se petrec vara de obicei.

    Reply

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.