Vegeta A Pus Pe Masa Ce-a Gatit Mama Acasa

Pe la inceputul lui decembrie va povesteam despre campania Vegeta creata de agentia Pastel, care a dus brandul Vegeta din bucatariile mamelor pe mesele si pe buzele studentilor. Campania “Vegeta iti pune pe masa ce-a gatit mama acasa” le-a oferit studentilor nu doar pachetele cu bunatati in sine, ci si amintirea momentelor petrecute in familie, prin gustul inconfundabil dat de retetele stiute doar de mamele lor.

 

Asa cum va spuneam, pe 6 decembrie, chiar de Mos Nicolae, 4 microbuze Vegeta au plecat din Iasi, Sibiu, Constanta si Craiova, au strabatut alte 8 mari orase preluand pachetele de la mame si au ajuns seara in Bucuresti, in campusul studentesc, unde studentii si-au asteptat pachetele cu bunatati de acasa.

 

Campanie-Vegeta-1

 

Campanie Vegeta 2

 

Campanie Vegeta 3

 

In acest mod, Vegeta a venit in intampinarea unei nevoi reale a studentilor printr-o comunicare tinereasca, aducandu-le gratuit acestora pachetele cu mancarea preparata de mame, direct in camin. Eu nu mai sunt de mult studenta, dar am profitat de ocazie si am rugat-o pe a mea mama sa imi faca ceva bun si sa-mi trimita pachetul prin microbuzul Vegeta de pe ruta Constanta – Slobozia – Bucuresti.

 

Mai mult, campania s-a desfasurat si pe pagina de Facebook Vegeta printr-un concurs dedicat studentilor, in care acestia puteau crea o galerie foto cu mancarurile lor preferate din viata de student, fiind rasplatiti cu seturi de borcane si caserole moderne pentru a le reumple cu mancarurile preparate de mame.

 

Puteti vedea mai jos un rezumat al campaniei “Vegeta iti pune pe masa ce-a gatit mama acasa”, alaturi de reactiile studentilor, ale mamelor si chiar si al unui tata. Se pare ca nu doar mamele au vrut sa ia parte la bucuria copiilor sai. 😀

 

 

Mie mi-a placut foarte mult initiativa celor de la Vegeta. Desi plecarea la facultate, intr-un alt oras, este extrem de benefica si placuta pentru stundenti, ruperea brusca de familie si, in mod special, de mama, este destul de dificila. Asa ca trimiterea si primirea pachetului cu mancare de la mama este un mod in care atat studentii, cat si mamele, pot face trecerea aceasta de la a locui cu parintii la te muta singur, in alt oras, mult mai usoara.

 

In plus, mancarea mamei e mereu mai buna, asa ca de ce sa nu ne bucuram de ea, daca avem cum? Chiar mi-ar placea ca Pastel si Vegeta sa organizeze campania “Vegeta iti pune pe masa ce-a gatit mama acasa” mai des.

 

Voi ati apelat la microbuzele Vegeta?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

0 Comentarii

Spune-ti parerea

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.