Ai pleca in vacanta, dar fara sa stii destinatia?

Nu am revenit bine din weekend-ul petrecut la mare si deja ma gandesc la alte posibile vacante. Si sa va mai spun ca joi plec din nou din Bucuresti, de data asta la Cluj? Si apoi in Londra, la finalul verii? 😀 Da, se pare ca sunt pusa pe plimbari anul aceasta. De aceea am facut ochii mari si m-am entuziasmat cand am auzit de Blind Holiday, un nou concept de vacanta lansat de Paralela 45.

 

Dog on vacation

 

Nu sunt genul de persoana careia sa ii placa surprizele, insa ideea de vacanta-surpriza suna chiar interesant. Blind Holiday se adreseaza turistilor dornici de o experienta de vacanta diferita fata de ce au trait pana in prezent. Ce implica? Puteti descoperi pe site-ul Paralela 45, mai exact AICI, o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399, respectiv 499 de euro/persoana. Acestea includ numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare.

 

Acum vine partea interesanta: data exacta de plecare o veti afla cu 48 de ore inainte de plecare, iar destinatia o veti afla abia atunci cand ajungeti in aeroport. Ce ma tot intreb eu este daca ni se va spune si cum va fi vremea in orasul in care vom ateriza, insa sunt sigura ca destinatiile vor fi unele cu mult soare. 😀

 

Ofertele Blind Holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor, asa ca daca va intereseaza vreun pachet turistic, inscrieti-va repejor pe www.paralela45.ro.

 

Voi ati merge intr-o vacanta-surpriza?

 

Lots of love,

Aleka Sarah. ♥

3 Comentarii

Spune-ti parerea

3 thoughts on “Ai pleca in vacanta, dar fara sa stii destinatia?

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.